skip to Main Content
Flori De Tomană în Octombrie – Florile şi Culorile Lunii

Mai parfumat, mai colorat, mai bogat în flori frumoase!                     E Octombrie!

În mijlocul anotimpului de toamnă, florile de sezon își fac din ce în ce mai tare simțită prezența. Așa că totul e la puterea a doua: culori calde mai intense și mai variate, flori puternic înmiresmate.

Povestea stă cam așa: crizantemele fac echipă bună cu gerbera, iar trandafirii cu eustoma. Și nu doar așa, căci există fel de fel de combinații pe care le poți face cu aceste 4 tipuri de flori, florile lunii octombrie. Sau, și mai bine, găsești pe 101flori.ro buchete gata aranjate cu aceste 4 flori perfecte pentru mijlocul sezonului de toamnă.

Pentru a păstra specificul de toamnă, armonia cromatică este foarte importantă. Buchetele cu flori în nuanțe de culori calde, de la galben, auriu, la portocaliu și roșu oferă un spectacol al naturii tomnatice. Iar pe alocuri, pâlcuri de roz și mov înviorează atmosfera.

Vestea bună este că gama de flori ale lunii octombrie este suficient de variată pentru a-ți oferi opțiuni pentru orice tip de buchet cauți (un cadou romantic, aniversar, protocolar etc.), dar și suficient de restrânsă încât să te poți hotărâ repede și ușor asupra florilor de care ai nevoie. Să nu mai spunem că oricare din aceste flori sunt mai mult decât potrivite pentru a crea un decor confortabil și frumos.

Buchet de toamna cu trandafiri, gerbera, crizanteme si frunze

Aranjament floral vesel si colorat de sezon

Buchet gerbera, crizanteme si leucadendron

Aranjament de toamna cu gerbera si crizanteme

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search