skip to Main Content
Lisianthus, Trandafirul Fara Spini

Lisianthus este una din cele mai frumoase flori. Seamănă bine cu un trandafir, dar culorile ei sunt cu totul speciale. Cultivată mai ales pentru flori tăiate, Lisianthus fiind extrem de rezistentă în vază, unde poate sta frumoasă și proaspăta, pana la trei săptămâni, dar și pentru buchete de o excepțională frumusețe (miresele o adoră și este una dintre cele mai frumoase alegeri pentru buchet), floarea de Lisianthus este foarte greu de cultivat, fiind aproape imposibă creșterea ei în afara serelor.

Lisianthus este o minunată plantă ornamentală cu flori frumoase și bogate, asemănătoare trandafirului, dar cu o varietate de culori cu totul specială de la albastru, roz și alb, până la mov și combinații între alb și alte culori.

Lisianthus înflorește din luna iulie și ține chiar până în octombrie. Plantele de ghiveci, care stau în casă, pot înflori aproape tot timpul anului, dacă după fiecare serie de flori vei tăia tijele, pentru a permite regenerarea și înflorirea altor lăstari. Un alt factor important pentru Lisianthus este temperatură. Această plantă trebuie cultivată la o temperatură de 20-24 de grade Celsius, orice alte diferențe fiind fatale pentru plantă. Dar toate aceste dificultăți pălesc în fața frumuseții florii.

Floraria noastra cultiva si produce flori de Lisianthus de mai multi ani in sere special amenajate pentru cresterea acestor flori foarte frumoase, de aceea in perioada de inflorire din luna iulie si pana in luna octombrie clinetii nostrii care comanda online cat si clientii offline din florarie se pot bucura de cele mai frumoase aranjamente din lisianthus, buchete de flori cu lisianthus sau buchete de mireasa cu lisianthus toate la cele mai mici preturi de producator, calitate exceptionala, varietate mare de culori si flori mereu proaspete recoltate zilnic.

Pentru clientii online care comanda de pe site-ul nostru 101flori.ro le-am pregatit o categorie de flori special pentru buchetele cu lisianthus cu oferte si preturi reduse si in plus fata de beneficiile de mai sus enumerate la orice comanda plasata online beneficiati de livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov de luni pana duminica si felicitare pentru mesaj oferita cadou.

Pentru a va ajuta in alegerea celor mai frumoase buchete cu lisianthus sau aranjamente florale cu lisianthus la cele mai bune preturi iata cateva dintre cele mai bune oferte:

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search