skip to Main Content
Trandafir Criogenat – Un Cadou Veşnic De Dragobete

Suntem zilnic in cautare de lucruri noi, frumoase si dorim sa facem cadouri unice si cat mai personalizate posibil. Avem multe optiuni, multe tentatii, dar oare ce este cel mai potrivit pentru a nu da gres cu un cadou?

Venim in intampinarea ta cu o varianta unica si extrem de deosebita de cadou personalizat – Trandafirii Criogenati in Cupole de Sticla, Trandafiri criogenati in bol de sticla, cutie cu trandafiri criogenati si aranjamente cu flori criogenate naturale ce rezista pana la 25 ani, totate acestea le gasiti pe site-ul nostru 101flori.ro

Alege si tu un Trandafir Criogenat pe 101flori.ro si pregateste-i persoanei dragi un cadou personalizat in care poti alege culoarea trandafirului, respectiv a aranjamentului floral per ansamblu cat si un mesaj personalizat scris, ce confera intregului aranjament un caracter unic, special. Comanda online de flori de Dragobete prin serviciul de livrari la domiciliu si ai livrare gratuita in peste 50 de localitati din Romania plus felicitare oferita cadou.

In acest an fi in pas cu tendintele florale si suprinde persoana iubita de Dragobete cu un trandafir criogenat rosu in cupola sau o cutie cu trandfiri criogenati de Dragobete iar pentru ati face alegerea mai usoara iti recomandam cateva dintre cele mai comandate produse:

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search