skip to Main Content
Cadouri Si Flori De Sf Nicolae

Cum în noaptea de 5 spre 6 decembrie Moș Nicolae trebuie să sosească la toți cei care au fost cuminți, vă propunem câteva idei de cadouri florale pe care sa le faci celor dragi cu acestă ocazie sau dacă dorești să faci o supriză unei persoane care își serbează onomastica.

Buchete flori Sf Nicolae

În data de 6 decembrie este și sărbătoarea Sf Nicolae iar pentru această zi importantă am pregătit câteva buchete de flori cu specific pentru perioada de iarnă în care folosim predominant culorile roșu și alb în combinație cu diferite accesorii de sărbători cât mai sclipicioase, crenguțele de brad dau o mireasmă aparte, batoane de scorțisoară sau crenguțe de ilex rosu.

 

Aranjamente florale de Sf Nicolae

În aceleași combinații de culori alb si roșu aranjamentele florale recomandate de floriștii 101flori.ro pentru această sărbătoare sunt cele în coș și din plante de interior iar obligatoriu Crăciunița să fie prezentă, floarea simbol pentru perioada sărbătorilor de iarnă de asemenea este o alegere de durată deoarece un aranjament din plante rezistă în timp față de aranjamentele din flori tăiate. Celor sărbătoriți și nu numai Moș Nicolae poate lăsa și un aranjament floral specific de sărbatoare.

 

 

 

Cadouri de Sf Nicolae și Moș Nicolae

Pentru a le spune „La mulţi ani!” sărbătoriţilor şi pentru a da o mână de ajutor Moşului, am pregătit o mulţime de cadouri pe care le poţi dărui celor dragi. Atât copiii, cât şi cei mai mari se pot bucura cu acceaşi intensitate de această sărbătoare şi de daruri.

 

    

Comandă cadouri de Moş Nicolae, aranjamente cu flori sau coşuri cu bunătăţi pentru toate vârstele! Florăria 101flori.ro livrează cadoul ales în cel mai scurt timp direct din florărie prin curierii proprii, iar bucuria celor dragi îţi va demonstra că ai făcut o alegere bună.

 

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search