skip to Main Content
Mesaje Si Urari De Florii Potrivite Langa Buchetul De Flori.

Mesaje si urari de Florii

Va amintiti de celebrele nunti in grup, cand zeci de cupluri isi unesc destinele la unison? Asa sunt si Floriile, o onomastica in care destul de multi oameni cu nume diferite se serbeaza impreuna. Putem sa-i spunem chiar mama onomasticelor. Iar ca la orice sarbatoare, cand doresti sa faci o supriza cuiva drag mai ales celor de care nu poti fi alaturi comanzi online un buchet de flori sau aranjament floral sau un cadou si te pregatesti cu urari si mesaje frumoase de primavara, de bine, de apreciere care sa-i faca sa simta cu adevarat ca este o ocazie speciala. Cum? Simplu, buchetul de flori comandat va fi insotit de o felicitare oferita gratuit de 101flori.ro in care-i scrii un mesaj care sa faca legatura intre cadoul ales, amintirile comune si sarbatoarea in sine. Iata numai cateva exemple de urari care le vor face sa tresara pe toate doamnele cu nume de flori:

  1. Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unei branduse, pasiunea unui crin si caldura unei flori de camp.
  2. De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.
  3. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu sanziene ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.
  4. Tu esti Delia vietii mele, Si te port mereu cu mine-n gand, As dori sa fii mereu cu mine, Si nu pot ca sa te uit nicicand… ..
  5. Iubito, astazi am sa te imbrac cu Flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

De asemenea, doamnele vor aprecia de ziua de Florii si mesaje sau urari precum:

Te-ai gandit vreodata de ce uneori ramai pierdut cu privirea intr-o floare sau de ce cautam sa avem mereu flori in jurul nostru, pe birou, la geam, in gradina, in par?

Florile sunt aliatii nostri de incredere impotriva stresului si anxietatii si au un rol mai mult decat benefic asupra organismului nostru. La fel si persoanele cu nume de Flori: asa cum florile ne infrumuteseaza si parfumeaza casa, cei care poarta un nume vegetal iti umplu sufletul de bucurie si iti dau senzatia ca langa ei infloresti in fiecare zi. Ce motive mai bune de atat pentru a oferi cadouri de Florii?

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search