skip to Main Content
14 Februarie (Ziua Indragostitilor) Si Inimile Din Trandafiri

La sfarsit de iarna parca sa prevesteasca apropierea primaverii avem cea mai mare sarbatoare a dragostei si iubirii. Indiferent cum vreti sa-i spuneti Ziua Indragostilor, Valentine’s Day, Sf. Valentin data de 14 Februarie este sarbatorita de toti indragostitii indiferent de varsta peste tot in lume.

Trandafiri si in mod special trandafirii rosii sunt alegerea cea mai intalnita pentru acesta ocazie fiind si un simbol al dragostei si romantismului.

Exista numeroase forme de prezentare si realizare cadoului dorit din trandafiri: buchete de trandafiri, aranjamente din trandafiri acestea pot fii in cos sau in diferite vase, cutii cu trandafiri rosii sau inima din trandafiri.

Aici ne-am gandit ca impreuna cu site-ul nostru 101flori.ro sa va oferim cateva idei pentru a alege cadou perfect de Ziua Indragostitilor si ne-am oprit asupra aranjamentelor in forma de inima din trandafiri rosii in special, toate aceste aranjamente pot fi comandate offline la floraria noastra din Bucuresti pe Calea Grivitei nr.164 sau comanda online nonstop pe 101flori.ro cu livrare la domiciliu in Romania direct din florarie (prin reteaua de florarii locale) utilizan serviciul nostru de livrare buchete flori Ziua Indragostitilor :

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search