skip to Main Content
Trimite Flori De Sf.Mihail Si Gavriil

Pe 8 noiembrie romanii sarbatoresc una dintre cele mai importante sarbatori crestine: Sfintii Arhangheli Mihail si Gravriil.

Ziua onomastica a celor care poarta numele Mihaela, Mihai, Mihail, Mihaita, Misu, Misa, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriela, Gabi, Gabita, Gabriel, Gavril, Gavriil, Gavrila este un prilej de a darui un buchet superb de flori de sezon si de a ura un sincer La multi ani celor dragi. Daca doresti sa-i faci o surpriza discreta dar eleganta, alege si comanda online buchet de flori pentru onomastica cu livrare gratuita la domiciliu direct din florarie in Romania si Bucuresti.

101flori.ro a ales buchete in culori de toamna pentru o colectie speciala de buchete de Sf. Mihail si Gavril. Pentru femei sunt potrivite buchetele rotunde, bogate, iar pentru barbati  ideale sunt aranjamentele florale elegante, in cutiute de cadou.

Pe langa buchetele speciale pentru Sf Mihail si Gavriil, 101flori.ro va pune la dispozitie si o serie de cadouri care vor maximiza surpriza: ursuleti de plus de diferite marimi, cutii de bomboane sau vinuri sau vinuri spumante.

Daca ai o Mihaela sau Gabriela fie ca e vorba de rude, prieteni, colegi sau persoana iubita, un buchet de flori va aduce un zambet pe buze si va insenina ziua destinatarului!

Cu aceasta ocazie, 101flori.ro ureaza un calduros si sincer La multi ani tututor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sf Mihail si Gavriil!

 

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search