skip to Main Content
5 Dintre Cele Mai Romantice Flori

Florile au fost asociate inca din cele mai vechi timpuri cu limbajul iubirii. Florile aduc zambete pe fata celor dragi si raspandesc dragostea si romantismul in incaperea in care se afla. Iata cateva dintre cele mai romantice flori pe care i le poti darui persoanei iubite, pentru a-ti exprima dragostea fata de ea.

  1. Trandafiri rosii

Acestea sunt cele mai frumoase si romantice flori. Trandafirul rosu este considerat simbolul dragostei, fiind foarte popular de Ziua Indragostitilor. Fie ca alegi sa oferi un buchet de trandafiri rosii, fie ca oferi un singur trandafir, gestul tau va fi foarte apreciat.

 

  1. Orhidee

Orhideea este printre cele mai populare flori care inspira romantism. Aceste flori cuceresc prin frumusete si sunt ideale pentru a declara dragostea pe care i-o porti persoanei iubite.

  1. Crinii

Crinii se gasesc in mai multe nuante, fiecare reprezentand cate o noua etapa a dragostei. Sunt flori care simbolizeaza frumusetea, prin urmare floarea de crin este cel mai simplu mijloc de a-i transmite persoanei iubite cat de frumoasa este. Mirosul puternic imbatator face ca aceste flori sa fie considerate printre cele mai romantice.

  1. Lalele

Potrivit istoriei, aceste flori simbolizeaza iubirea perfecta. In epoca victoriana, lalelele rosii insoteau declaratiile de dragoste ale cavalerilor catre tinerele domnite. Daca vrei sa ii arati iubitei tale dragostea adevarata, un buchet de lalele este printre cele mai bune optiuni.

  1. Amaryllis

Amaryllis, cunoscut sub mai multe nume: Hippeastrum, Crinul de cameră, Steaua cavalerului, este o plantă bulboasă de ghiveci care se îngrijește ușor și care ne bucură cu florile ei mari, în formă de trompetă, de culori variate, de la alb la roșu intens. Pentru un buchet sau aranjament floral care sa-ti tradeze romantismul alege ca floare principala amaryllis rosu.

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search