skip to Main Content
Aranjamentele Din Plante Naturale, Un Cadou Vesnic.

Ce flori sa oferim pentru ca persoana sarbatorita sa se bucure cat mai mult timp de ele?

Alegerea cea mai potrivita in cazul in care dorim sa oferim cadou flori care sa reziste cat mai mult timp si se potrivesc in multe ocazii sunt aranjamentele din plante naturale. Acestea pot fi combinate in diferite stiluri si culori in functie de ocazie sau preferintele persoanei careia le oferim. Plantele de interior sunt grupate in doua categorii: plante verzi (cele fara inflorescenta) si plante cu flori, acesta fiind criteriul cel important in functie de care se pot combina si obtine diferite tipuri de aranjamente din plante de interior.

Dintre plantele cele mai folosite si care se adapteaza cel mai bine intr-o camera sunt: orhideea phalenopsis, spathyphillum, dracaena, yukka, kalanchoe acestea pot fi combinate intre ele sau se poate realiza un frumos aranjament din mai multe plante din aceeasi specie.

Floraria noastra 101flori.ro va pune la dispozitie mai multe modele de aranjamente din plante pe site-ul propriu pe care le puteti comanda online iar prin serviciul de livrare aranjamente din plante naturale acesta se livreaza gratuit la domiciliu in max 2-4 ore in Bucuresti si Romania prin reteaua de florarii locale, astefel aveti garantia calitatii si prospetimii produselor noastre cu livrare direct din florarie.

Daca v-ati hotarat sa alegeti un aranjament din plante va oferim cateva dintre cele mai comandate si apreciate modele iar mai multe gasiti pe magazinul nostru online www.101flori.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search