skip to Main Content
Idei De Cadouri Florale Pentru Bărbați

Şi bărbaţilor le place să primească flori, nu doar să le ofere. 

Ziua de naştere a bărbaţilor din viaţa ta poate fi marcată şi cu un buchet de flori, un aranjament floral sau o plantă la ghiveci. Pentru domni am pregătit de ziua lor de naştere o colecţie de buchete exotice şi aranjamente florale cu o sticlă de băutură. Comandă online buchete masculine pentru a face o bucurie bărbaţilor dragi din viaţa ta! Flori pentru tata, flori pentru soţ, frate sau pentru cel mai bun prieten. Oricare dintre ei s-ar bucura să primească un dar mai deosebit. Livrăm florile acasă sau la birou, aşa că e foarte simplu, alege si comanda online prin floraria noastra pe 101flori.ro

Ce flori să alegi pentru bărbați?

Chiar dacă florile pot fi dăruite oricui, ține, totuși, cont de câteva aspecte atunci când alegi buchetele pentru bărbați.

În ceea ce privește culoarea florilor, optează pentru culori tari și evită-le pe cele pastel. Bărbații apreciază mai mult buchetele sau aranjamentele florale în care predomină una sau două culori, așa că nu alege buchete prea colorate. Mergi cu încredere pe culori precum roșu, verde, portocaliu sau violet.

Alege flori cu un puternic impact vizual. Exoticele Strelitzia, Protea, Leucospermun și Banksia sunt doar câteva dintre florile perfecte pentru buchetele masculine. Calele, Anthurium sau Eryngium sunt și ele foarte potrivite pentru astfel de buchete.

Poți adăuga buchetului o sticlă cu băutură sau poți alege un aranajment floral care conține deja o băutură fină.

Când vrei ca florile pe care le dăruiești să transmită ele însele un mesaj, trebuie să știi că poți oferi trandafiri galbeni sau crizanteme în semn de prietenie, trandafiri roșii pentru bărbatul iubit, crini peruvieni pentru a-ți arăta devotamentul.

Dacă nu cunoști suficient de bine bărbatul căruia vrei să-i faci un cadou sau crezi că florile chiar nu i se potrivesc, poți opta pentru o plantă în ghiveci. Sunt mai mulți bărbați decât ai crede care adoră să îngrijească plantele și să fie înconjurați de ele. O orhidee Phalaenopsis, un bonsai sau un cactus vor fi un cadou bine primit de către domni.

Pentru ca alegerea ta sa fie mai usoara iata cateva medele de cadouri florale pentru barbati:

                       

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search