skip to Main Content
Buchete Flori în Lunile De Vară

Vara este perioada din an preferată de mulți și sunt, într-adevăr, motive suficiente să iubești vara. Fie că ne place soarele, fie că ne plac vacanțele, plimbările pe malul mării sau drumețiile pe poteci de munte, vara este fermecătoare. Zile lungi, plimbările de seară, înghețata, florile… Da, multitudinea de flori mai colorate ca niciodată, mai vesele și mai prezente decât în orice anotimp!

Când vine vorba despre florile de vară și te întrebi care sunt mai potrivite în situația în care vrei să dăruiești un buchet, iată cateva idei de buchete de vară pe care le poți oferi în această perioadă cu siguranța că ai făcut alegerea perfectă.

1. Buchet cu floarea-soarelui

Ce alegere mai bună ai putea face când vrei să dăruiești un buchet de flori de vară, dacă nu un buchet cu floarea-soarelui? Este perfect pentru a fi dăruit cu ocazia unei zile de naștere sau doar pentru a aduce cuiva drag un zâmbet într-o zi oarecare.

     

Sau poate preferi ceva mai rezistent sub o altă prezentare, pentru acesta poți alege aranjamentele in coș cu florarea soarelui.
   

2. Buchet cu hortensii sau aranjament cu hortensii

Dacă spui hortensii, spui vară, spui romantism. Alege un buchet în care hortensiile sunt combinate cu trandafirii, iar reacția persoanei care îl va primi va fi în mod cert una de bucurie. Simbol al afecțiunii, emoției, dar și al iubirii romantice, hortensiile sunt flori pe care le poți dărui cu orice ocazie.

   

sau alege un aranjament floral cu hortensii:

  

3. Buchet cu bujori

Alege un buchet cu bujori dacă dorești să faci un cadou pentru o persoană delicată. Este potrivit atât pentru persoana iubită, bujorii roz fiind chiar simbolul dragostei, dar și pentru o altă persoană dragă cum ar fi un membru al familiei sau o prietenă care apreciază naturalețea. Pe lângă aspectul lor atractiv, bujorii sunt fermecători și datorită parfumului lor.

4. Buchet în culori vesele și aranjamente multicolore

O altă sugestie este alegerea unui buchet multicolor, proaspăt și vesel. Indiferent de ocazie, un astfel de buchet va fi foarte bine primit. Este precum un curcubeu după o ploaie de vară: stârnește cu siguranță un zâmbete. Aranjamentele multicolore în cutie ultimul trend în domeniu sunt alegerea perfectă pentru zile însorite de vară.

    

5. Buchet sânziene sau aramjamente cu sânziene

În prima lună a verii avem o explozie de galben care începe cu florile de sânziene care au și o sărbătoare care le poartă numele pe 24 Iunie de Sf. Ioan sărbătorim si sânzienele. Pentru orice aniversare, zi de naștere alege un buchete de sânziene sau aranjament cu sanziene pentru onomastică.

  

Indiferent ce tip de buchet alegi, putem să îți garantăm că vei impresiona persoana dragă căreia i-l vei dărui. Pentru mai multe idei, vizitează secțiunea noastră Flori de vară și alege buchetul preferat. Vara e minunată, dar cu flori este de două ori mai frumoasă!

Facebook Comments
Back To Top
×Close search
Search